Na mijn borstkanker zat ik niet lekker in mijn vel Op aanraden van de oncoloog ben ik in therapie gegaan ergotherapie en fysio de ergotherapie van Esther heeft mij goed geholpen door de dagelijks dingen toch te blijven doen met aanpassingen met rust momenten dingen anders te doen maar wel met hetzelfde resultaat ik ben er nou goed aan kan weer van alles doen Esther bedankt voor de goede hulp en zorgen????

Anoniem

Toen ik uit het ziekenhuis ontslagen werd en een rolstoel nodig had, heeft Esther deze direct aangevraagd zodat ik mobiel bleef. Ook toen ik de rolstoel niet meer nodig had, heeft Esther ervoor gezorgd dat deze weer werd opgehaald. Goed geregeld!

Client

Ik ben in mei 2022 bij Esther in behandeling gekomen. Vanaf het begin heb ik de begeleiding van Esther als prettig ervaren. Ze heeft me leren omgaan met hetgeen mij is overkomen. Esther heeft mij geleerd hoe ik de energie op een dag kan verdelen zodat ik meer uit mijn dag kan halen. We hebben stapsgewijs activiteiten kunnen opbouwen en zijn uitdagingen aangegaan. Ook heb ik geleerd om te accepteren wanneer mijn batterij leeg is om me erbij neer te leggen of mezelf terug te trekken waardoor ik even later weer energie heb om verder te gaan. Dit ipv wat in mijn karakter zit: het alsmaar doorgaan, nog even dit en nog even deze activiteit afmaken. Nee, het is beter om te stoppen en later weer verder te gaan, daar kom ik uiteindelijk verder mee. Ik heb mijn grenzen leren herkennen maar voornamelijk ook accepteren. Ik weet nu wanneer ik overprikkeld kan raken en pas me in deze situaties aan: bijv door minder lang ergens te blijven, oordopjes in te doen of keuzes te maken. We hebben samen doelen gesteld zodat ik weet waar ik op langere termijn heen wil. Dit zodat ik ook een doel had om naar toe te leven en motivatie te vinden op momenten dat ik het moeilijker had. Alleen had ik dit alles niet gekund.

Ik heb de therapie van Esther als prettig ervaren, heb hier veel aan gehad. Nu is het tijd om op eigen voet verder te gaan en de geleerde tools in de praktijk verder te ontwikkelen. Ik weet wanneer ik over mijn grenzen ga en welke klachten ik dan zal krijgen. Ik heb Esther ervaren als een open persoon met een luisterend oor. Ik heb altijd mijn hart kunnen luchten bij haar. We hebben een vertrouwensband opgebouwd waardoor ik ook steeds meer durfde te vertellen. Het contact met Esther heb ik opgevat als heel persoonlijk en erg vertrouwelijk.

Annemie

Vanwege NAH klachten ben ik bij Ergotherapie Esther terecht gekomen. Esther is een fijne ergotherapeut die mij enorm helpt in dagelijkse handelingen die ik ervaar als problemen. Ik kan altijd bij haar terecht met vragen of uitingen waarbij ze mij altijd mee kon helpen. Zo kreeg ik een tijdschriftenlijst mee om bij te houden wat ik precies op een dag doe en vanuit daar heeft ze een heleboel kunnen aanpassen voor mij zodat het allemaal wat gemakkelijker gaat. Esther is een ontzettende fijne ergotherapeut die goed naar je luisterd en je fijne tips en trics leert om zo beter met je lichaam en geest om te kunnen gaan!

Client

Hoi ik ben Mark,
Klein stukje over Esther ergotherapie.
Ik ben met Esther in contact gekomen door/via de fysiotherapie in velden. Mijn vraagstelling aan Esther was: of zij mij kon helpen om uit te zoeken waar mijn belastbaarheid lag en met het veranderen van werk.
Vooral het tweede was een vreemde vraag. Toch is het tweede zeker gelukt. Per 1 juni ga ik bij een nieuwe werkgever beginnen.
Ze heeft mij net het zetje/ondersteuning gegeven die ik nodig had om de stap wel te kunnen maken. Klein voorbeeldje: hoe maak je in deze tijd een cv en sollicitatiebrief.
Ook zijn we samen door middel van gesprekken erachter gekomen waar veel knelpunten liggen tav de overprikkelbaarheid. Tot nu toe hebben we er ook een paar kunnen oplossen. Wel is hier nog werk aan de winkel.
Kort samengevat: Esther is een therapeute met het hart op de goede plaats en die vooral kijkt naar wat de mensen nodig hebben. Niet wat er precies in het boekje staat.
Mvg Mark.

Mark

Mijn moeder heeft een verlamming in haar linkerbeen, daarom krijgt ze een hulpondersteuning van de gemeente en heeft ze de recht op een scootmobiel. De gemeentewerker bracht ons in contact met Ergotherapie Esther om mijn moeder te helpen leren rijden. Esther helpt ons enorm en regelt alles voor mijn moeder. We zijn erg blij met haar, omdat we als nieuwkomers niet echt genoeg weten over mogelijke aanpassingen en hulpmiddelen.
Mijn moeder is heel blij dat ze op een positieve manier zelfstandig naar buiten kan !! Wat is ze blij met deze ergotherapeut!
Het persoonlijke contact is ook geweldig! Bedankt Esther!

Zoon van client