Esther Deenen 
Praktijkhouder en ergotherapeut

Mijn naam is Esther Deenen en in juli 2019 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als ergotherapeut. In november 2019 heb ik mijn eigen ergotherapiepraktijk opgericht. Als zelfstandig ergotherapeut verricht ik werkzaamheden voor diverse organisaties en zet ik me in om ergotherapie in mijn directe omgeving op de kaart te zetten.

In het dagelijks leven voetbal ik graag en ben ik meerdere avonden in de week op de tennisbaan te vinden. Aangezien ik vrij fanatiek ben hou ik ervan om te spelen in competitieverband. Ook hou ik van andere sporten, zoals zwemmen, skeeleren en squashen en ben ik graag creatief bezig.

Julia Verhees
Stagiaire ergotherapie, 4e leerjaar

Vanaf 31 augustus ben ik gestart met mijn vierde jaar van de opleiding ergotherapie aan de HAN in Nijmegen. Ik loop van 31 augustus tot en met 27 januari stage bij ‘Ergotherapie Esther’. Onder begeleiding van Esther zal ik aan de slag zijn als ergotherapeut in opleiding en zelf cliënten behandelen, begeleiden en adviseren bij hun hulpvragen. Daarnaast zal ik onderzoek doen naar het bij elkaar brengen van mensen met een verminderde mobiliteit en zelfstandigheid. Ik ben op maandag tot en met donderdag te vinden bij Ergotherapie Esther!

Naast mijn stage en school heb ik nog een bijbaantje als verzorgende bij Aethon. In mijn vrije tijd hou ik van voetballen en leuke dingen doen met vrienden en familie. Door mijn vele werken, school en hobby’s ben ik al tijd wel bezig en zit ik bijna nooit stil. Ik hou van aanpakken en actief met iets bezig zijn. Ik ben graag onder de mensen, wil mensen helpen en met ze meedenken. Ik ben ook graag creatief bezig.

Linda van Rijn
Administratief medewerkster

Sinds oktober ben ik werkzaam bij Ergotherapie Esther als administratief medewerkster. Ik heb bij verschillende werkgevers op de afdeling Personeelszaken gewerkt en ben daarom administratief goed onderlegd op diverse vlakken. Esther kwam begin 2021 naast ons wonen en we kregen al snel genoeg een goed contact. Ze vertelde mij hoe druk zij het had en dat haar cliëntenbestand steeds groter werd. In mijn spontaniteit riep ik: ik kan je wel helpen met je administratie! Dus naast mijn baan als verkoopmedewerkster bij Bruna, werk ik nu ook voor Esther. Ideaal, want ik kan mijn eigen uren en tijden invullen, en eventueel werken vanuit huis!

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, ga ik graag winkelen, hou ik van puzzelen en lees ik graag een goed boek. Ook vind ik het gezellig om een terrasje te pikken, zelfs met de buurvrouw