Cursussen


Cognitieve revalidatie
Kan u de drukte niet aan, heeft u geheugenklachten of verliest u snel het overzicht? Dit kan diverse oorzaken hebben. Hier is de laatste jaren veel onderzoek naar gedaan en ik kan u met de verkregen inzichten helpen om uw situatie te verbeteren.

Burn-out of bore-out: herkennen en herstel
Ervaart u klachten ten gevolgen van een burn-out of bore-out? Ik kan achterhalen waar de disbalans vandaan komt en u ondersteunen in uw herstel.

Ergotherapie en oncologische problematiek
Heeft u kanker (gehad) en loopt u in het dagelijks leven tegen problemen aan, op welk vlak dan ook? Tijdens deze cursus heb ik geleerd hoe ik u tijdens iedere fase van uw ziekte kan begeleiden en behandelen.

Artrose en ergotherapie
Wat is artrose en en hoe kan ik u als ergotherapeut hiervoor behandelen? Door onder andere inzicht te krijgen in de anatomie van de mens, oorzaken van artrose, diagnostiek, klachten die artrose kan geven en de nieuwste behandelmogelijkheden ben ik in staat om mensen met artrose zo optimaal mogelijk te behandelen met als doel een betere kwaliteit van leven.

MS en ergotherapie
Deze cursus heeft mijn kennis van Multiple Sclerose vergroot waardoor ik cliënten met MS nog beter kan begeleiden.

Directe Toegang Ergotherapie
Wist u dat u geen verwijzing van een arts nodig heeft om door mij geholpen te worden? Hiervoor is het noodzakelijk dat ik een juiste screening bij cliënten kan uitvoeren, resultaten kan vastleggen en informatie professioneel kan delen met andere betrokken zorgverleners.